У Краснограді ревнивець ледь не зарізав колишню дружину

Ілюстративне фото

У Краснограді колишній чоловік вирішив розправитися з дружиною, що покинула його, за допомогою кухонного ножа. Про подію поліції розповіла сама постраждала. Вже із хірургії ЦРЛ. Отелло районного масштабу швидко розшукали та затримали. Йому загрожує до 15 років в’язниці.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Поліцейські оперативно затримали чоловіка, який ледь не зарізав колишню дружину.

Зловмисник чекав на жінку на сходовому майданчику біля вхідних дверей до квартири. І коли вона вийшла з оселі, накинувся з ножем. Вдаривши потерпілу кілька разів, нападник втік.

З повідомленням про те, що колишній чоловік завдав їй ножові поранення, до поліції 12 липня близько 7:30 звернулася сама 48-річна мешканка Краснограда. Потерпіла з пораненнями шиї та поперекової області була госпіталізована до хірургічного відділення Красноградської центральної районної лікарні.

Близько 20:00 того ж дня поліцейські знайшли та затримали 49-річного зловмисника у нього вдома.

Речові докази вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Харкові, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, 16 лютого 2021 року в кареті швидкої допомоги померла жінка, яку рятувальники знайшли під час гасіння пожежі в квартирі. На тілі загиблої експерти нарахували понад 20 ножових поранень. Протягом кількох годин після загибелі жінки поліцейські встановили і затримали ймовірного вбивцю.

У Балаклії 45-річний ревнивець спалив будинок і ледь не вбив дружину ломом. Суд засудив його до п’яти років ув’язнення.