На трасі Харків — Дніпро зерновоз наїхав на Audi та перекинувся

У неділю вдень на 113-му кілометрі траси «Харків-Красноград-Перещепине» відбулося вражаюче ДТП: покручений легковик, перевернена фура й тонни зерна на землі. Проте дивним чином люди в цій аварії практично не постраждали. Поліція з’ясовує, хто ж має відповісти.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Поліція встановлює обставини ДТП, внаслідокі якої ніхто, як не дивно, не постраждав.

Інформація про те, що на 113 км траси «Харків-Красноград-Перещепине» перекинулися два транспортних засоби, надійшла до поліції 11 липня о 13:35.

На місці події поліцейські встановили, що, рухаючись у бік Дніпра, 31-річний водій Audi A8 обігнав вантажівку DAF з правого боку, через що ця вантажівка потім наїхала на легковик.

Водії обох авто не постраждали. Пасажир Audi отримав легкий забій передпліччя.

Поліцейські склали відносно обох водіїв протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Всі обставини уточнюються.

Як повідомляв Харків Times, 6 червня на трасі Куп’янськ – Кругляківка перекинувся КамАЗ з причепом, який був завантажений зерном. Дизпаливо розлилося по дорозі і загрожувало пожежами в проїжджаючим авто.

19 червня поблизу села Шестакове Чугуївського району перекинулася завантажена щебенем вантажівка КамАЗ. 63-річний водій вантажівки від госпіталізації відмовився.