У Харкові вночі майже одночасно загорілись чотири кіоски з продажу сигарет (фото, оновлено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харкові вночі 7 липня загорілися чотири пересувних кіоски, в яких торгували цигарками. В одній з цих пожеж також постраждав автомобіль Renault Trafic.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Перший пожежа почалася на Салтівці. 7 липня о 2:33 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в модульному кіоску з продажу тютюнових виробів по вулиці Валентинівькій, 21. Коли рятувальники приїхали на місце, полум’я поширилося на площу близько 6 кв.м. Два підрозділи рятувальників протягом 20 хвилин локалізували пожежу і в 3:56 повністю її загасили.

О 02:40 на проспекті Науки, 60а на площі 4 кв.м. горів ще один пересувний кіоск, в якому продавали тютюнові вироби. В результаті цієї пожежі частково постраждав автомобіль Renault Trafic. О 3:20 пожежу було ліквідовано.

В 2:43 на проспекті Московському, 190/1 горіла ганчірка на причепі пересувного кіоску. Площа пожежі становила близько 1 кв.м. В 2:59 пожежа була ліквідована.

В 2:54 на проспекті Московському, 144 горів пересувний кіоск на площі близько 2 кв.м. О 3:10 пожежу було ліквідовано.

На думку рятувальників причина виникнення усіх пожеж – підпал.

У всіх пыдпалених кіосків, за попередніми даними, один власник. Торгові точки були обладнані сигналізацією. Продавців в кіосках не було, і під час пожежі вони не постраждали, дізнався Харків Times з щоденного звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

Як повідомляв Харків Times, біля станції метро «Ботанічний сад» в Харкові горів кіоск.