Поліція затримала в центрі Харкова лідера “Патріоти – за життя” Ширяєва

Фото: Соцсети

Співробітники карного розшуку затримали ввечері 5 липня на вулиці Сумській в центрі Харкова лідера громадського руху “Патріоти – за життя” Олега Ширяєва.

Про це Харків Times дізнався з власних джерел.

Запобіжний захід йому буде обирати Київський суд Харкова 6 липня.

Фото затримання було опубліковано в соцмережах. На ньому видно, що озброєні автоматами співробітники поліції зупинили автомобіль Toyota Land Cruiser Prado.

Інформацію про затримання Ширяєва підтвердив Суспільному начальник Головного управління Нацполіціі Харківської області Андрій Рубель.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, вранці 30 червня на вулиці Джерельній у Харкові невідомий здійснив кілька пострілів з невстановленої зброї в представника Нацкорпуса Артема Мошенського. В результаті 31-річний потерпілий отримав поранення в області шиї. Один з лідерів «Національного корпусу» Максим Жорін написав в своєму Telegram-каналі, що є попередня інформація про причетність до нападу Ширяєва. Ширяєв заперечує свою причетність до нападу.

Київський райсуд Харкова звільнив 12 го листопада 2018 р. під заставу в розмірі 1 млн 4340 грн колишнього командира роти поліції «Східний корпус» Олега Ширяєва, підозрюваного у справі про хуліганство із застосуванням зброї на елеваторі в Занках Зміївського району Харківської області.