Під Харковом в зіткненні фури і автобуса постраждали три пасажирки (фото)

Фото: Національна поліція у Харківській області

2 липня, приблизно о 17:30 в місті Південне на трасі Харків-Сімферополь – Алушта – Ялта сталася ДТП, в якій постраждали три жінки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Учасниками аварії стали маршрутний автобус і вантажний автомобіль MAN з причепом.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автобуса не витримав безпечну дистанцію та врізався у вантажівку. В результаті зіткнення легкі тілесні ушкодження отримали три пасажирки віком 28, 58 і 65 років. Постраждалі були госпіталізовані в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Після огляду лікарями вони були відпущені додому.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

В результаті зіткнення на проїжджу частину пролилося паливо, яке видалив рятувальники р Південное, додали в прес-службі ДСНС Харківського району.

Як повідомляв Харків Times, поблизу села Водяне Зміївського району рейсовий автобус, що курсує за маршрутом «Харків – Слобожанське» потрапив в аварію, в результаті якої постраждала пасажирка.