У ДТП на проспекті Науки постраждали дві жінки та 10-річна дитина

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція проводить розслідування за фактом ДТП, яка сталася 1 липня, близько 18:00 на проспекті Науки. В аварії постраждали 10-річний хлопчик та дві жінки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Учасниками ДТП стали автомобілів BMW під керуванням 29-річної жінки та Land Rover під керуванням 35-річного водія. Подробиці зіткнення в прес-службі не уточнили.

“В результаті аварії постраждали жінка-водій BMW і пасажири Land Rover – 10-річний хлопчик і 24-річна жінка.”, – розповіли в поліції.

Постраждалих доставили до лікарні, та після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У соцмережах повідомляють, що за кермом Land Rover син харківського нардепа від ОПЗЖ Олександра Фельдмана. Син нардепа Олександр Фельдман-молодший підтвердив цю інформацію. У своєму Instagram він опублікував відео, в якому повідомив, що в аварії постраждали двоє його дітей і няня. Одну дитину медики забрали в четверту “неотложку” (Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги “- прим. пед).

Як повідомляв Харків Times, 30 червня в Харкові на Лозовеньківському проспекті сталася потрійна ДТП, в якій постраждала дитина 2011 року народження.