Оперативники затримали двох автозлодіїв, які обкрадали машини на Салтівці

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція затримала 38-річного та 50-річного місцевих жителів, які скоювали крадіжки з авто. За один день вони обікрали, мінімум, дві автіфвки на Салтівці.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

1 липня з заявою про крадіжку з машини до поліції звернулася харків’янка. Жінка повідомила, що залишила своє авто парковці супермаркету по проспекту Ювілейному, а повернувшись, виявила, що зникла її барсетка з грошима та мобільним телефоном.

В цей же день з аналогічною заявою до поліції звернувся чоловік. Харків’янин розповів, що з його авто, припаркованого біля будинку на проспекті Тракторобудівників було вкрадено дві сумки і гаманець з грошима та банківськими картками.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження у ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). За скоєння крадіжок з авто оперативники затримали двох раніше судимих ​​харків’ян.

Правоохоронці встановили, що під час скоєння злочинів чоловіки використовували автомобіль Dаewoo Lanos, під час огляду якого вилучено пристрої для сканування сигналізації, пристрої для зчитування електронних ключів, «робочі» мобільні телефони, а також речі та майно потерпілих.

В даний час 38-річний зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу чоловікам. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Поліцейські перевіряють можливу причетність правопорушників до скоєння низки аналогічних злочинів на території Харкова та області.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові затримали банду автозлодіїв-іноземців.