Тридцятирічного харків’янина підозрюють у замаху на вбивство трьох осіб

Иллюстративное фото: static.life.ru

Правоохоронці повідомили 33-річному харків’янину про підозру в замаху на умисне вбивство трьох осіб.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

На сьогодні досудове розслідування встановило, що пізно ввечері 25 червня підозрюваний, прогулюючись із дамою в районі вулиці Шевченка, вступив у конфлікт з трьома джентльменами, з якими до конфлікту не був знайомий. При цьому підозрюваний «погрожував застосувати фізичну силу та вчинити розправу». І слова дотримав – коли його дама, мабуть, не витримавши напруження пристрастей, відбула додому, підозрюваний також відправився до місця проживання, де прихопив «револьвер під патрон флобера, калібр 4 мм». Озброївшись таким чином, він повернувся до місця сварки й таки вчинив розправу – «почав стріляти по потерпілим, а ті, в свою чергу, чинити опір останньому».

Внаслідок дев’яти пострілів один з «кривдників» отримав «проникаюче у черевну порожнину поранення грудної кістки та передньої черевної стінки з пораненням тонкої і товстої кишки», в другого – «вогнепальне поранення лівого плеча», а у третього – «садна лівої гомілки».

Тепер підозрюваному загрожує провести за ґратами від 10 до 15 років, а то й зовсім опинитися там довічно. Розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, увечері 19 червня на вулиці Новоолександрівській у Харкові сталася стрілянина між двома водіями. Один з них поранений, а інший, згідно з повідомленням видання Police Control Ukraine, є помічником нардепа від «Слуги народу» Олександра Куницького – Дмитром Ніконовим.