У Харкові троє чоловіків жорстоко побили крадія

Фото: соцмережі

У Харкові по провулку Академіка Підгорного троє чоловіків жорстоко побили палицями крадія.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про інцидент надійшло 27 червня о 21:00. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та патрульна поліція.

“У скоєнні злочину поліцейські викрили трьох нападників 30, 31 і 16 років. Попередньо встановлено, що конфлікт стався через крадіжку мобільного телефону потерпілим у одного з нападників”, – йдеться у повідомленні.

21-річного постраждалого з травмами доставили до лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу.

У соцмережах повідомляють, що постраждалий вкрав мобільний телефон вартістю близько 20 тис. гривень у колишнього поліцейського із Запоріжжя. Той розшукав кривдника і, разом з друзями – співробітником ГосЧС та ще одним чоловіком (деякі очевидці називають його “китайцем”), зажадали повернути телефон. Отримавши відмову, троє чоловіків почали бити потерпілого і душити його. В інтернеті також опубліковано відео побиття.

Поліція не коментує інформацію про причетність до побиття колишнього поліцейського і співробітника ГосЧС.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 26 червня на вулиці Гвардійців Широнінців троє невідомих напали на молодого марокканця, побили і відібрали у нього сумку з грошима і документами. Одного з грабіжників поліцейські знайшли.