У Харкові раптово зупинилася канатна дорога – маму з дитиною зняли рятувальники

Фото: kh.dsns.gov.ua

23 червня в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького на вул. Сумській, 81 у Харкові зупинилася канатна дорога. У цей момент на атракціоні були люди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про подію на номер служби порятунку “101” надійшло в 16:27 від адміністрації парку. За словами одного з менеджерів, атракціон зупинився через відсутність електроживлення.

До місця події виїхали оперативний черговий оперативно-координаційного центру, аварійно-рятувальний автомобіль (САРМ-Л), пересувна дизельна електростанція і висувна пожежна автодрабина.

Рятувальники підняли висувну драбину до кабіни, де знаходилися мама з дитиною, і спустили їх на землю. Після цього електроживлення атракціону було відновлено, і він знову запрацював.

Під час події ніхто не постраждав.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 13 червня з кабінки канатної дороги на проїжджу частину вулиці Новгородської випав 17-річний юнак. З численними травмами його доставили до лікарні.

Слідчі Нацполіціі відкрили кримінальне провадження за фактом травмування 17-річного хлопця, який впав з кабіни канатної дороги.

Через кілька днів після госпіталізації юнак, що впав з канатної дороги, прийшов до тями.