Війна в Україні: дев’ять порушень режиму припинення вогню, втрат немає

Протягом минулої доби, 22 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Золотого-4 окупанти здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Авдіївки російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Красногорівки ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Лебединського окупанти обстрілювали наших захисників з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

Із мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська двічі здійснювали обстріл поблизу Водяного, що на Приазов’ї.

У напрямку Світлодарська ворог здійснював обстріл з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

У районі населених пунктів Мар’їнка та Світлодарськ зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» і «Орлан-3М» відповідно із перетином лінії розмежування. БПЛА противника подавлені засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 23 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Новоселівки ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру.

Неподалік Майорська противник застосував проти українських військ ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

Біля Південного російські найманці обстріляли позиції Об’єднаних сил із мінометів 120-го калібру.

“Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь”, – йдеться у повідомленні.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників СММ ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Як повідомляв Харків Times, 21 червня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню.