Під Харковом затримали дебошира, який стрибав по автомобілю патрульних і вдарив поліцейського (фото і відео)

Фото: khar.gp.gov.ua

У Харківській області затримано раніше судимого 22-річного чоловіка, який заради ефектного фото забрався на капот службового автомобіля патрульних, підстрибнув на ньому, а після цього вдарив кулаком в обличчя поліцейського. Тепер дебошира чекає суд і новий термін.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Інцидент стався вночі 20 червня в селі Малі Проходи Харківського району. Молодик в компанії з трьома приятелями підійшли до службового автомобілю поліцейських, які в цей час були на виклик і виконували службові обов’язки. Побачивши службове авто, 22-річний чоловік заліз на нього, щоб похвалитися перед друзями і сфотографуватися заодно. Мабуть для більшого ефекту, він вирішив підстрибнути на капоті.

Почувши гуркіт, поліцейські підійшли до авто, а дебошир, навпаки, почав тікати від машини. Але один з патрульних його наздогнав і повів назад, щоб оформити відповідні матеріали. В цей час затриманий вдарив поліцейського кулаком по обличчю і все-таки втік.

Правда, в бігах він був всього кілька годин. На допиті у слідчого, розповідаючи, як стрибав на капоті, дебошир зізнався, що в той момент не розумів що робить. 21 червня раніше судимому за крадіжку чоловікові повідомили про підозру в насильстві щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

22 червня суддя Дергачівського районного суду обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, суд в Харківській області виніс вирок чоловікові, який покусав поліцейських.