Завтра ввечері на три години перекриють Клочківській узвіз і проспект Незалежності

Фото: Харків Times

У суботу ввечері буде заборонено рух по Клочківському узвозу та проспекту Незалежності. Тут харківські любителі ретро-авто на підтримку учасників всеукраїнського марафону проведуть гонку «Клочківській узвіз» на точність проходження спуску та підйому в режимі середньої швидкості.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Рух транспорту по узвозу Клочківському, на ділянці від вул. Клочківської до пл. Свободи, буде заборонено з 19:30 до 22:00 19 червня.

Також з 19:30 до 22:00 буде заборонено рух транспорту по пр. Незалежності від вул. Юри Зойфера до узвозу Клочківського.

Об’їзд закритих ділянок буде організований по пр. Незалежності, вул. Ромена Роллана, пл. Свободи, вул. Клочківській, Космічній та іншим прилеглим вулицям.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням міжнародного ралі-марафону «VI United Super Special Race» з нагоди 30-річчя незалежності України.

Автобуси курсуватимуть так:

  • №97е, 270е: Новоіванівський міст – вул. Клочківська – вул. Космічна – вул. Ромена Роллана – вул. Культури – пр. Науки – пл. Свободи – ст. м. «Держпром»;
  • №278е: вул. Клочківська – вул. Космічна – вул. Ромена Роллана – пр. Незалежності і далі за маршрутом;
  • №303е: вул. Клочківська – вул. Космічна – вул. Ромена Роллана – вул. Культури – пр. Науки – ст. м. «Наукова».

Крім того, на час заходу буде заборонено рух трамваїв по узвозу Клочківському, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Маяковського та вул. Мироносицькій на ділянці від вул. Маяковського до вул. Весніна. Трамвай №12 ходити не буде.

Як повідомляв Харків Times, піт-стоп спецділянки ралі «Дніпро-Харків» в рамках ралі «Марафон дружби і миру — Україна в ралі Монте-Карло» пройде 19 червня в Харкові біля будівлі Держпрому.