У Харкові суд виніс вирок за вбивство десятирічної давнини

Фото: antikor.zp.ua

Ленінський районний суд Харкова визнав винним и призначив покаранння 40-річному місцевому жителю у вбивстві, яке той скоїв 10 років тому.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що в 2011 році підсудний під час конфлікту відкрив вогонь з саморобного револьвера по двом своїм опонентам і смертельно поранив їх.

7 червня 2021 Ленінський райсуд м Харкова визнав стрілка винним за п. 1 ч. 2 ст. 115 України та призначив йому покарання у вигляді 13 років 9 місяців позбавлення волі. Також за рішенням суду стягнуто на користь потерпілих 1 млн грн. в рахунок відшкодування моральної шкоди.

Вирок суду поки не вступив в силу, оскільки триває термін апеляційного оскарження.

Як повідомляв Харків Times, мешканець Барвінківського району стріляв у компанію з 10 чоловік із дітьми, які відпочивала у селі Гусарівка поблизу кар’єру.

За фактом стрілянини у Харківській області, внаслідок якої один з постраждалих від отриманих поранень помер, поліція відкрила кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу.

Ізюмський міськрайонний суд засудив стрілка до 15 років позбавлення волі, але прокуратура не погодилася з таким рішенням і подала апеляцію.