Смертельна ДТП на проспекті Ювілейному – поліція шукає очевидців аварії (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова встановлює свідків ДТП за участю чотирьох авто, в результаті якого від отриманих травм помер 39-річний водій автомобіля Chevrolet Lacetti.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Аварія сталася 2 червня близько 18:00 біля будинку №68 по проспекту Ювілейний. Тут зіткнулися автомобілі Chevrolet Lacetti і Mercedes-Benz GLE, який їхав по проспекту Ювілейному по смузі руху в напрямку від вулиці Салтівське шосе в бік проспекту Тракторобудівників.

В результаті удару Chevrolet відкинуло до узбіччя, де він врізався в припарковані KIA і Ford Transit.

39-річний водій, який перебував за кермом Chevrolet, був доставлений в лікарню, де він помер 4 червня, не приходячи до тями.

Поліція проводить досудове розслідування за фактом ДТП.

Свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди просять звертатися за телефоном: 063-06-66-876 або в кабінет № 6 відділу розслідування злочинів в сфері транспорту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до старшого слідчого старшого лейтенанта поліції Катречко Дениса Олеговича.

Як повідомляв Харків Times, постраждалого в ДТП на проспекті Ювілейному 39-річного водія Chevrolet Lacetti з авто дістали рятувальники.