У Краснограді любителі кави та шоколаду підірвали гараж (фото, відео)

Вчора вранці 52-річний мешканець Краснограда прийшов до свого гаражу та не впізнав його. Тепер поліція намагається дізнатися імена тих, хто в цьому гаражі “попустував”. За санкціями двох статей (крадіжка та навмисне псування майна) їм загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

16 червня о 7:30 52-річний мешканець Красноградського району звернувся до поліції. Він розповів, що минулої ночі з його гаражем сталося щось неприємне.

Поліція встановила, що невідомі зірвали замки з дверей і проникли до гаражного комплексу. Викрали з нього мийку для автомобіля, вентилятори, кавовий апарат, каву та шоколад. А, йдучи з будівлі, підірвали її.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК. Максимальне покарання за санкцією передбачає до 10 років позбавлення волі.

В даний час поліція шукає причетних до скоєння даного злочину.

Як повідомляв Харків Times, в ніч на 8 червня невідомі зловмисники пограбували торговий павільйон на проспекті Гагаріна і винесли мобільні телефони та роутери на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

У ніч на 12 червня в Печенігах озброєний чоловік пограбував АЗС.