Частина Салтівки ще на місяць залишається без гарячої води

Фото: news.bigmir.net

КП «Харківські теплові мережі» продовжили ремонтні роботи в Московському та Індустріальному районах міста. У зв’язку з цим подача гарячої води в частині Салтівки, ХТЗ і Рогані відкладається на термін від тижня до місяця.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі підприємства.

Так, тривають розпочаті 17 травня ремонтні роботи на ділянці тепломагістралі ТМ-52 на Салтівці. Комунальники планували завершити ремонт 25 червня, але продовжили термін до 14 липня.

У зв’язку з цим в Московському районі Харкова до середини літа не буде гарячої води:

  • в 132 житлових будинках, п’яти садочках, п’яти школах, 50 відомствах, обмежених пр. Тракторобудівників, вул. Гарібальді, вул. В. Зубенко, вул. Валентіновскім.

Жителям ХТЗ і Рогані пощастило трохи більше – їм обіцяють відновити гаряче водопостачання приблизно через тиждень.

В Індустріальному районі продовжується ремонт до 20:00 22 червня:

  • ділянки тепломагістралі ТМ-37 з відключенням гарячого водопостачання на 52 житлових будинки, лікувальний заклад, дитсадок, три школи, обмежених: вул. Роганська, вул. Плиточная, вул. Луї Пастера, бул. С. Грицевця.
  • ділянки тепломагістралі ТМ-39 з відключенням гарячого водопостачання на 32 житлових будинки, лікувальний заклад, дитсадок і школу, обмежених: вул. Велика Кільцева, бул. С. Грицевця, вул. Тархова, вул. Ростовська.

Як повідомляв Харків Times, в шести районах Харкова на місяць і більше відключили гарячу воду.

З 17 травня до 20:00 25 червня в зв’язку з проведенням планово-профілактичного ремонту на тепломагістралі ТМ-52 на Салтівці відключили гарячу воду.

1 червня о 8:00 для проведення планово-профілактичного ремонту зупинять котельню заводу Шевченка по вулиці Москалівській, 99. На час проведення робіт в частині мікрорайону Москалівка відключать гарячу воду.

Через зупинку ТЕЦ-5 Харківські тепломережі змінили графік ремонтів в деяких районах.

У Київському районі Харкова для проведення планово-попереджувального ремонту на ділянці ТМ-29 до 1 липня відключили гарячу воду.