Борець з Харкова виграв міжнародний турнір в Польщі

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Харківський спортсмен Семен Новіков завоював золоту медаль на Міжнародному рейтинговому турнірі Poland Open по греко-римської боротьби, який відбувся відбувся в Варшаві. Харків’яни завоювали на змаганнях золоту, срібну і бронзову медалі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Семен Новіков завоював “золото” у вазі до 87 кг. У фінальній сутичці титулований харківський борець переміг угорця Іштвана Такача (2:1).

У ваговій категорії до 82 кг срібним призером турніру став Ярослав Фільчаков. Харків’янин здолав борців із Норвегії та Азербайджану, а у фіналі поступився чемпіону Азії та бронзовому призеру чемпіонату світу Жалгасбаю Бердимуратову з Узбекистану.

Ясаф Зейналов став 3-м в категорії до 77 кг. У чвертьфіналі він переміг суперника з Хорватії, але в наступному поєдинку поступився чемпіону світу та Європи росіянину Абуязіду Манцигову. В “бронзовому” фіналі суперник Ясафа Зейналова на поєдинок не вийшов.

Як повідомляв Харків Times23-річний харківський спортсмен Семен Новіков переміг одного з кращих борців світу на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби, який проходив в Римі. За результатами змагань, харків’янин став чемпіоном Європи.

Харків’янин Семен Новіков став кращим спортсменом України 2020 року.