Більше 100 багатоповерхівок у чотирьох районах Харкова залишилися без гарячої води

Фото: ukrainianwall.com

Сьогодні, 16 червня з з 8: 00 частині споживачів в Слобідському, Шевченківському, Основ’янському і Московському районах м.Харкова відключать гарячу воду.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські тепломережі».

Послугу відключать на час проведення ремонту на ділянці ТМ-11 по пр. Московському, 118.

На час проведення ремонтних робіт гарячої води не буде за такими адресами:

  • в Слобідському районі: на 36 житлових будинків і дитячий сад, обмежених: вул. Плеханівська, вул. Державінська, пр. Московський.
  • в Шевченківському районі на сім житлових будинків і дитячий сад, обмежених: вул. Римарська, вул. Університетська, вул. Кравцова, пл. Конституції, вул. Сумська.
  • в Основ’янському районі на 40 житлових будинків, 4 лікувальні установи і дитячий сад, обмежених: вул. Військова, вул. Нікітіна, площа Захисників України, пр. Московський, вул. Руставелі, вул. Б. Хмельницького, вул. Кооперативна, пров. Вірменський.
  • в Московському районі на 22 житлових будинки, 3 лікувальні установи, обмежених: пр. Московський, вул. Малиновського, вул. Сомовська, пров. Спортивний, вул. Металіста, вул. Примерівська, вул. Сергіївська.

Закінчити ремонт і відновити подачу гарячої води комунальники планують до 22:00 16 червня.

Як повідомляв Харків Times, в шести районах Харкова на місяць і більше відключили гарячу воду.

З 17 травня до 20:00 25 червня в зв’язку з проведенням планово-профілактичного ремонту на тепломагістралі ТМ-52 на Салтівці відключили гарячу воду.

1 червня о 8:00 для проведення планово-профілактичного ремонту зупинять котельню заводу Шевченка по вулиці Москалівській, 99. На час проведення робіт в частині мікрорайону Москалівка відключать гарячу воду.

Через зупинку ТЕЦ-5 Харківські тепломережі змінили графік ремонтів в деяких районах.

У Київському районі Харкова для проведення планово-попереджувального ремонту на ділянці ТМ-29 до 1 липня відключили гарячу воду.