Біля Шевченково зіткнулися на смерть дві вантажівки (доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вдень на трасі біля села Первомайське (неподалік Шевченкова) лоб у лоб зіткнулися вантажна ГАЗель і бензовоз КамАЗ. Водій меншої вантажівки загинув на місці. Його тіло з понівеченого автомобіля дістали рятувальники.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Сьогодні, 15 червня о 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Чугуїв – Мілове» поблизу села Первомайське сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті лобового зіткнення вантажівок ГАЗель і КамАЗ водій першої загинув на місці. Водій бензовоза отримав травми.

На місце події вирушив рятувальний підрозділ ДСНС з селища Шевченкове. Рятувальники допомогли працівникам швидкої транспортувати потерпілого до медичної машини. Тіло загиблого опинилося затиснутим знівеченими конструкціями авто. Рятувальники деблокуют його після закінчення оперативно-слідчих дій.

Постраждалого 58-річного водія бензовоза з травмами кінцівок доставили в Куп’янську центральну районну лікарню.

Як розповіли Харків Times в прес-службі поліції, попередньо встановлено, що 41-річний водій ГАЗелі, який рухався в напрямку Куп’янська, виїхав на зустрічну смугу, де й зіткнувся з бензовозом.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Всі обставини ДТП з’ясовуються.

 

Як повідомив Харків Times, в результаті зіткнення вантажівки та легковика в Пісочині постраждали чотири людини.

Поліція розслідує зіткнення двох фур в Пісочині, в якому постраждала жінка.