Поліція Харківської області розшукує ймовірного вбивцю

Фото: hk.npu.gov.ua

Лозівський районний відділ поліції Головного управління Нацполіціі Харківської області розшукує чоловіка, якого правоохоронці вважають вбивцею 63-річної мешканки міста Лозова. Тіло загиблої з тілесними ушкодженнями було виявлено у квартирі однієї з багатоповерхівок райцентру вранці вчора, 13 червня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, зріст близько 170-175 см, чорне коротке волосся, худорлявої статури. Чоловік має родимку на правій щоці.

Підозрюваний був одягнений у синю кепку, коричневу куртку з капюшоном, чорну футболку, чорні спортивні штани на манжетах з білими смугами, коричневі кросівки. При собі мав чорний рюкзак.

У Лозівському райвідділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Всіх, хто може щось повідомити про особу та місцезнаходження підозрюваного, просять звернутися до Лозівського районного відділу поліції ГУНП Харківської області за адресою: Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого, 7 або за телефонами: 057- 459-00-64, 050-781-57-09, 066-708-49-60.

«За надання достовірної інформації про анкетні дані або місцезнаходження розшукуваної особи, зображеної на фото, буде надано грошову винагороду», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці березня слідчі повідомили про підозру 39-річній жінці, яка викинула свого новонародженого хлопчика у вигрібну яму покинутого громадського туалету біля залізничного вокзалу в селищі Панютине під Лозовою.