На Олексіївці побудують новий стадіон

У Харкові планують відновити занедбаний стадіон по проспекту Перемоги, 53-б. Після реконструкції тут можуть займатися місцеві жителі і студенти з розташованих поблизу гуртожитків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

З проханням відновити стадіон до секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова звернулися на зустрічі співробітники КП «Харківські теплові мережі».

Стадіон був побудований ще в 1980-і роки, але зараз практично не використовується. Ігор Терехов побував на місці і зазначив, що великому, густонаселеному мікрорайону стадіон необхідний.

«Поруч знаходиться дуже багато гуртожитків – Харківського національного медичного університету, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Харківського національного університету радіоелектроніки. Мікрорайон великий, тому я дав розпорядження почати проєктування багатофункціонального стадіону», – повідомив Ігор Терехов.

Він зазначив, що на стадіоні побудують футбольне поле, майданчик для занять баскетболом, встановлять тренажери, облаштують бігову доріжку тощо. Роботи планується виконати наступного року.

Як повідомляв Харків Times, 5 червня у дворі між будинками по вул. Ахсарова, 3, 5, 7 на Олексіївці відкрилася повністю оновлена ​​зона відпочинку.

9 червня відкрили зону для відпочинку, ігор і спорту на Рогані, 10 червня – у дворі на вул. Молочній, 11.

У Московському районі Харкова планується упорядкувати великі території поруч із житловими кварталами Салтівського житлового масиву. Там планується створити зони відпочинку, встановити дитячі та спортивні майданчики.

11 червня на Сортировці і Новожаново в Харкові відкрили нові зони відпочинку з дитячими майданчиками.