Харків’янину, який бив дівчаток на Нових домах, загрожує кримінальна відповідальність (відео)

Неповнолітньому мешканцю Харкова Олександру Тараніку, який жорстоко бив дівчаток в районі Нових домів, загрожує кримінальна відповідальність.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенко в Facebook.

Тараник бив дівчаток руками і ногами, хапав за волосся. Знущання над однією з дівчаток очевидці записали на відео і виклали в соцмережах. На ролику видно, як Тараник б’є дівчинку кулаками по голові. За інформацією соцмереж, одній зі своїх жертв він зламав ніс.

“16-річна мразь в Харкові вирішила самостверджуватися через жорстоке побиття дівчаток. Спочатку його зловили однолітки і змусили стоячи на колінах вибачатися перед побитими ними дівчатами. А тепер ще доведеться відповісти і перед Законом і отримати судимість”, – повідомив Антон Геращенко.

Міністр обурений поведінкою харків’янина і байдужістю оточуючих, жоден з яких не заступився за дівчинку.

“Чим думали його батьки, коли зачинали, народжували і як вони виховували Тараніка Олександра Ігоровича 17.08.2004? Звідки вся ця звіряча жорстокість?! Чому ніхто з підлітків хто був поруч навіть не спробував зупинити нелюда? У всьому цьому буде розбиратися слідчі поліції, прокурор і суд.”, – додав Антон Геращенко.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові покарають жінку, яка “у виховних цілях” била свого сина.