Війна в Україні: 12 порушень режиму припинення вогню, одного воїна поранено

За минулу добу, 10 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центру Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Шумів окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру.

Неподалік від Новгородського противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В районі Причепилівки — з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Водяного на Приазов’ї російсько-окупаційні війська чотири рази обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї. А неподалік від Водяного під Донецьком — зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу Старогнатівки ворожі війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Коло Луганського окупанти двічі обстрілювали наших захисників зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, неподалік від Пісків ворог вів обстріл зі стрілецької зброї.

Один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого — середньої тяжкості.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7:00 11 червня зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Водяного під Донецьком ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. А в напрямку Опитного — зробив обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Бойових втрат внаслідок ворожих обстрілів серед наших захисників немає.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

Як повідомляв Харків Times, 9 червня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані три порушення режиму припинення вогню.