На Сортировці та Новожанове в Харкові обладнали зони відпочинку (фото)

Відкриття дитячих ігрових майданчиків відбулося сьогодні, 11 червня, на вул. Великій Панасівській, 224 та на початку вул. Власенко.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

У мікрорайоні на вул. Великій Панасівській проживає близько тисячі дітей. Тепер вони зможуть проводити своє дозвілля на різних майданчиках – стритбольному, міні-футбольному, гімнастичному, а також на гірках, гойдалках тощо.

У святі взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він нагадав, що був там взимку і пообіцяв місцевим жителям встановити багатофункціональний комплекс.

“Ми поліпшили старий майданчик, встановили тут більше ігрових елементів, а також побудували майданчики для гри в баскетбол, футбол. Але ми не обмежуємося лише цієї локацією: зараз також йдуть будівельні роботи на внутрішньоквартальних дорогах у цьому мікрорайоні”, – зазначив Терехов.

На території багатофункціонального комплекса на початку вул. Власенка, крім спортивних майданчиків, встановили також ігрові елементи, карусель для дітей з особливими фізичними потребами, привели до ладу територію.

Як повідомляв Харків Times, 5 червня у дворі між будинками по вул. Ахсарова, 3, 5, 7 на Олексіївці відкрилася повністю оновлена ​​зона відпочинку.

9 червня відкрили зону для відпочинку, ігор і спорту на Рогані, 10 червня – у дворі на вул. Молочній, 11.

У Московському районі Харкова планується упорядкувати великі території поруч із житловими кварталами Салтівського житлового масиву. Там планується створити зони відпочинку, встановити дитячі та спортивні майданчики.