У Харкові та області розбилися два Renault (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Один Renault сьогодні вранці вилетів у кювет по дорозі до Старого Салтова, інший вдень ​​в’їхав під вантажівку. Одного з водіїв шпиталізували.

Про це Харків Times повідомили в прес-службах ДСНС і Патрульної поліції області.

10 червня о 10:43 рятувальників зі Старого Салтова викликали, щоб допомогти водієві вибратися з автівки, що потрапила в аварію. ДТП сталася на трасі поблизу с. Шестакове Вовчанського району. Автомобіль Renault Symbol злетів у кювет.

Рятувальники витягли постраждалого водія (чоловіка 1977 р.н.) з розбитої машини та транспортували до карети швидкої. Надалі його було доставлено до Харківської міської лікарні невідкладної медичної допомоги.

А близько 15:00 в Харкові на проспекті Гагаріна, в районі 13-ї лікарні інший водій, на Renault Logan врізався у припарковану вантажівку.
За попередньою інформацією, водій Renault порушив п.12.1 і п.13.1 ПДР. На відміну від машини, якій зіткнення сильно пом’яло дах, водій відбувся легкими забоями та саднами.

Патрульні склали на нього адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Як повідомляв Харків Times, 9 червня на перехресті Киргизької та Льва Ландау в Харкові зіткнулися дві автівки. Двоє людей постраждали.