Терехов анонсував запуск “Карти харків’янина” вже незабаром

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов анонсував запуск “Карти харків’янина” найближчим часом.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Терехова в Telegram.

“Зовсім скоро ми запустимо електронну “Карту харків’янина”. Вона буде видаватися кожному жителю нашого міста для того, щоб приносити реальну користь: знижки в супермаркетах, комунальних аптеках і на заправках, безкоштовний вхід в Харківський зоопарк і багато інших послуг – їх список зараз складається і, повірте, він справить враження. Розробникам цієї системи я поставив чітке завдання: “Карта харків’янина” повинна істотно економити бюджет кожної людини. Не на десять гривень на місяць. І не на сто”, – написав Терехов.

Він закликав жителів міста підключитися до розробки дизайну “Карти”.

“Поки йдуть останні приготування до початку роботи “Карти”, запрошую вас приєднатися до її запуску. Нам потрібні класні, творчі ідеї оформлення “Карти харків’янина”. Причому різних її видів: для школярів, студентів, пенсіонерів, пільговиків, працівників комунальних підприємств. Якщо ви відчуєте а) натхнення і б) бажання залишитися в історії Харкова, надсилайте свої пропозиції через форму зворотного зв’язку на сайті міськради.

Як повідомляв Харків Times, Харків отримав нагороду в номінації “Найкраще цифрове місто” в рамках форуму “Kyiv Smart City Forum 2020”, який відбувся сьогодні, 8 жовтня, в онлайн-форматі.