У Пісочині п’яний водій врізався в стовп і ледь не влаштував бійку

Вчора ввечері в Пісочині п’яний чоловік на автомобілі Toyota ледь не зіткнувся з іншим авто або компанією гуляючих людей. Зрештою, в’їхав у стовп, вискочив з машини і ледве не влаштував бійку.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень очевидців ув соцмережах.

Повідомлялося, що п’яний водій ледь не зіткнувся з автомобілем ВАЗ, а потім, вийшовши з машини, накинувся на «Ладу» з битою. Місцевий активіст, що опинивсь поруч,  став знімати те, що відбувається, на телефон і теж мало не отримав порцію ударів. У машині з горе-водієм, за словами очевидців, знаходилася дитина, яка злякалася і плакала.

За даними поліції, зіткнення відбулося між нетверезим винуватцем аварії та журналістом, який став очевидцем ДТП і проводив зйомку з місця події.

6 червня о 21:25 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережній в селищі Пісочин чоловік на автомобілі Toyota в’їхав у стовп.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили винуватця ДТП з явними ознаками алкогольного сп’яніння та ще кількох чоловіків, серед яких був і той, що назвався місцевим журналістом. Поліцейські встановили, що між 42-річним водієм і 49-річним чоловіком з камерою стався конфлікт через те, що останній знімав на телефон відео з місця ДТП.

За словами знімаючого, в ході зйомки водій і ще двоє невідомих агресивно налаштованих чоловіків почали його штовхати. Під час сутички ймовірний журналіст вистрілив вгору «з пристрою для відстрілу гумових куль».

Внаслідок події ніхто не постраждав.

На водія «Тойоти» поліцейські склали адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) і ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень, всі обставини події з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, п’яний водій заблокував рух трамваїв на Москальовці.

На Окружній патрульні зупинили п’яного їздця, але він знову втік.