У Харкові поліція прикрила організований батьком і сином “наркобізнес” на 500 тис грн (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові за збут наркотиків затримали двох жителів області – 21-річного сина і його 44-річного батька. Лідером в цій парі виявився молодший родич, старшому дісталася роль виконавця.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними слідства, син організував Інтернет-магазин з продажу наркотичних засобів, його батько працював «закладником» – розкладав згортки з наркотиками по території м.Харкова.

Під час затримання, проведеного 3 червня, оперативники виявили та вилучили у чоловіка 50 грамів психотропної речовини PVP.

В ході санкціонованого обшуку за адресами проживання зловмисників правоохоронці виявили та вилучили пакет з психотропною речовиною PVP вагою близько 1 кілограма, близько 100 грамів наркотичного засобу «канабіс», 86 закладок з психотропною речовиною PVP і екстазі загальною вагою 70 грамів, 30 грамів амфетаміну, фрагменти таблеток «МДМА» вагою 50 грамів, електронні ваги, мобільні картки, приналежності для фасування і упаковки.

Крім того, правоохоронці виявили 15 закладок з психотропами.

Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» оцінюється близько 500 000 гривень.

Затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, суд обрав запобіжний захід для 19-річного наркозакладника у вигляді утримання під вартою, з можливістю сплатити заставу в розмірі 700 тисяч гривень.