Сьогодні ввечері через футбол перекриють кілька вулиць у Харкові

Фото: ХарківTimes

Сьогодні, 7 червня, з 16:30 до 21:30 буде заборонено рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмова, вул. Державінській та вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Польової. На цей же час змінять маршрут автобуси та трамваї. Закриють дві станції метро.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, це пов’язано з проведенням на стадіоні «Металіст» товариського матчу з футболу між національними збірними України та Кіпру.

З 16:30 до 21:30 рух деяких автобусів буде організовано наступним чином:

  • автобуси №68е і 232е змінять кінцеву зупинку «ст. метро «Метробудівників» та здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці «ст. метро «Проспект Гагаріна».

З 20:30 до 21:30 буде заборонено рух трамваїв по вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії. У зв’язку з цим трамвай № 8 курсуватиме так:

  • у напрямку до розворотного кола «Вул. Одеська»:
    602 м/р – Салтівське шосе – пров. Салтівський – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Польова – вул. Молодої Гвардії – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Сталінграда – вул. Одеська;
  • у напрямку до розворотного кола «602 м/р»:
    вул. Одеська – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – пров. Салтівський – Салтівське шосе – 602 м/р.

Крім того, на час проведення заходу станції метро «Спортивна» та «Метробудівників» будуть закриті для входу/виходу пасажирів.

Як повідомляв Харків Times, 7 червня на стадіоні «Металіст» збірна України зіграє контрольний товариський матч проти Кіпру.

До середини червня перекрита вулиця в районі ТЦ «Барабашово».

Через аварію на газовій трубі рух транспорту на Північній Салтівці заборонено з 28 травня по 18 червня.

До 1 серпня 2021 року заборонено рух транспорту по частині вулиці Культури.

До 1 жовтня 2021 року заборонено рух транспорту по частині Григорівського шосе.