Конфлікт зі стріляниною в Пісочині: в поліції відкрили кримінальну справу

Слідчі порушили кримінальне провадження за фактом конфлікту в селищі Пісочин, один з учасників якого влаштував ДТП, а другий стріляв у повітря.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Інцидент стався ввечері 6 червня на вулиці Набережній. 42-річний водій Toyota, який сів п’яним сів за кермо, не впорався з керування і в’їхав у стовп. Аварію знімав на відео представник ЗМІ, що не сподобалося водієві.

За словами 49-річного журналіста, під час зйомки водій і ще двоє агресивно налаштованих чоловіків почали його штовхати. Під час сутички представник ЗМІ зробив один постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль.

В результаті події ніхто не постраждав.

На водія Toyota поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг або іншого майна) і ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння) КУпАП.

Розслідування інциденту проводиться за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини конфлікту і причетні до нього особи.

Як повідомляв Харків Times, в Пісочині п’яний водій врізався в стовп і ледь не влаштував бійку.