Терехов назвав Добкіна “листом, позабутим на пошті”

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив, що не бачить опонентів, які могли б скласти йому конкуренцію на позачергових виборах мера Харкова.

Про це Харків Times дізнався з інтерв’ю Терехова в телепрограмі “Україна з Тиграном Мартиросяном” на телеканалі “Україна 24”.

“Якщо чесно, я не бачу опонентів”, – сказав Терехов, відповідаючи на питання журналіста.

Мартиросян запропонував Терехову поговорити про Михайла Добкіна, який також вважається одним з головних претендентів на пост мера Харкова.

“Михайло Маркович Добкін? Знаєте, як казав Геннадій Адольфович? “Лист, позабутий на пошті. Час минув “. Тому більше про це говорити не будемо”, – сказав Ігор Терехов.

Відповідаючи на репліку журналіста, Терехов сказав, що він взагалі не критикує Добкіна. “Я взагалі не критикую нікого. Ви чули, щоб я коли-небудь критикував Добкіна? Запитайте у нього, чому його Кернес не пускав на поріг. Запитайте під час ефіру – і нехай він відповість”, – сказав Терехов.

Терехов зазначив, що не займається підготовкою до виборів, а займається щоденною роботою. “Я кожен день вранці об’їжджаю місто, я дивлюся, які дороги треба зробити, я проводжу наради по тих чи інших напрямках, які потрібні сьогодні для міста Харкова. Я будую харківський зоопарк, я планую нові розв’язки, ми закуповуємо нові автобуси, ми починаємо будувати дві станції метро (Одеську і Державінську). Ми 23 серпня відкриємо унікальний харківський зоопарк, вхід туди для всіх харків’ян буде безкоштовним. Коли ви побачите зоопарк, ви зрозумієте, що ми на кілька кроків попереду всіх міст України. Харків – найчистіше місто. Харків розвивається, і головне – динаміка розвитку міста “, – сказав Терехов.

Мартиросян зазначив, що на думку політтехнологів, запорукою успіху для двох ключових претендентів на посаду буде те, хто продемонструє себе “великим наступником, великим другом або більш схожим” на Геннадія Кернеса. “Я не збираюся бути ні на кого схожим. Я – Ігор Терехов. Я сьогодні керую містом Харковом – півторамільйонним мегаполісом. І моя задача сьогодні – щоб цей мегаполіс працював як годинник. Моє завдання – щоб сьогодні кожному харків’янину було комфортно жити в Харкові, і щоб кожен харків’янин, виходячи на вулицю, відчував гордість за те, що він живе в місті Харкові” – сказав секретар міськради.

Як повідомляв  Харків Times, раніше Михайло Добкін вже намагався висунути свою кандидатуру на виборах мера Харкова. Однак мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що рішення Михайла Добкіна балотуватися на пост мера Харкова – це не дружній жест, а спроба використати чужий політичний капітал. Після цього Добкін заявив про зняття своєї кандидатури на пост мера Харкова.

Всього місяця вистачило екс-нардепу Михайлу Добкіну та його команді, щоб обвалити рейтинг політика більш ніж удвічі.