У Дергачах вантажівка збила пішохода і зникла з місця аварії

Ввечері 9 травня на вулиці Вокзальній у Дергачах водій вантажівки збив пішохода. Поліція шукає цього водія та свідків події.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

9 травня близько 21:15 на вулиці Вокзальній в місті Дергачі невідомий водій вантажівки (можливо, «ЗІЛ 131» зеленого кольору) скоїв наїзд на пішохода та залишив місце події.

Постраждалого з травмами доставили до лікарні.

Поліція проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Свідків та очевидців ДТП, особливо тих, у кого є записи з відеореєстратора (зокрема, водія автомобіля Hyundai Elantra білого кольору), просять звернутися за телефоном: 0505156796 або до кабінету № 18 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області, розташованого за адресою: м. Харків, вулиця Маяковського, 22, до слідчого капітана поліції Олексія Семененка.

Як повідомляв Харків Times, поліція розшукує водія автомобіля, який збив 60-річну жінку на пішохідному переході біля супермаркету на вулиці Монтажній в Харкові.

У Харкові біля пішохідних переходів встановлять фігури школярів.