Поліція шукає винуватця ДТП, що кинув загиблого пасажира і втік (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція розшукує водія автомобіля ВАЗ-2107, який 2 червня близько 15:30 влаштував ДТП на автодорозі “Київ-Харків-Довжанський” поблизу міста Ізюм та втік з місця події. В результаті аварії загинув пасажир автомобіля, яким керував утікач.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За інформацією слідства, ВАЗ-2107 їхав на великій швидкості. Чоловік, що перебував за кермом, з не впорався з керуванням і врізався в Renault Duster, який стояв на узбіччі. Від удару Renault перекинувся. За щасливим збігом обставин в момент аварії в салоні нікого не було – водій і пасажири вийшли з авто і не постраждали в результаті зіткнення.

Поліцейські встановили, що загиблий пасажир ВАЗ-2107 – житель Ізюмського району, йому було 47 років. Водій, що втік з місця аварії, за словами очевидців, був п’яний.

За фактом смертельного ДТП розпочато розслідування за ч. 2 ст 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, 1 червня в аварії в Чугуївському районі загинули три людини.

Поліція затримала водія Toyota – одного з учасників смертельної аварії в Чугуївському районі.