Поліція затримала підозрюваного в ДТП з трьома загиблими в Чугуївському районі

Фото: hk.npu.gov.ua

Співробітники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП в Чугуївському районі Харківської області. Підозрюваним у справі став один з учасників аварії – 52-річний водій автомобіля Toyota.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Автомобіль, за кермом якого перебував підозрюваний, напередодні, 1 червня приблизно о 15:30 зіткнувся з Daewoo Lanos, що їхав назустріч . Аварія сталася в районі 20 км автодороги «Чугуїв – Мілове».

В результаті зіткнення 59-річний водій і дві пасажирки Daewoo Lanos у віці 50 і 42 років від отриманих травм померли на місці. Ця ДТП забрала життя двох жителів Борівського району. В аварії загинула Надія Іванівна Висоцька, начальник Боровського районного відділу ГУ Дерпродспоживслужби в Харківській області та Євген Іванович Чудний, батько співробітниці Борівської селищної ради Світлани Євгенівни Гойди, повідомили в Борівській селищній раді.

Друга загибла пасажирка – начальниця Шевченківського районного відділу ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Валентина Єфіменко, розповіли у Шевченківській селищній раді.

В аварії також постраждав 52-річний водій Toyota, його доставили до лікарні.

Розпочато розслідування за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від 5 до 10 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За підозрою в скоєнні зазначеного правопорушення в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано водія Toyota.

Як повідомляв Харків Times, 1 червня в аварії в Чугуївському районі загинули три людини.