У Краснокутську спіймали дачного крадія

У Краснокутську поліція затримала місцевого жителя, якого підозрює у крадіжках з дачних будинків. На даний момент доведено три епізоди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

З березня цього року до поліції почали надходити заяви і скарги від громадян про крадіжки з їх дачних будинків в селищі Краснокутськ.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів дільничним офіцерам поліції вдалося встановити особу, причетну до скоєння даних правопорушень. Ним виявився безробітний 39-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

На даний час слідчі довели його причетність до трьох таких злочинів.

Встановлено, що злодюжка спеціалізувався на крадіжках металевих виробів, електричних інструментів та інших цінних речей. Викрадені речі вилучено та направлено на експертизу. Загальна сума матеріальних збитків встановлюється.

Слідчий Богодухівського районного відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін до 6 років.

Як повідомляв Харків Times, під Харковом зловили дачного злодія, який спеціалізувався на побутовій техніці та електроінструментах.