Вбивця приймальника металобрухту постане перед судом у Харкові

Илюстративне фото

Немишлянська окружна прокуратура Харкова скерувала до суду обвинувальний акт щодо 34-річного харків’янина, підозрюваного в тому, що він на початку лютого застрелив свого знайомого – 60-річного приймальника металобрухту. Чоловіка звинувачують за двома статтями КК: ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 (розбій та умисне вбивство).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що підозрюваний вже неодноразово вступав у протиріччя із законом та був судимий. А його знайомий неофіційно у своєму гаражі підробляв скуповуванням металобрухту.

«Зловмисник прийшов до гаражного боксу, де потерпілий приймав металобрухт, і, використовуючи заздалегідь підготовлено вогнепальну зброю, здійснив постріл в область обличчя, від чого чоловік помер на місці події. Після цього підозрюваний заволодів грошовими коштами, які належали потерпілому, та зник з місця події», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Злочинцеві загрожує від восьми років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Як повідомляв Харків Times, 3 лютого у приміщенні пункту прийому металобрухту було виявлено тіло 60-річного співробітника, вбитого пострілом в око. При цьому каса пункту була спустошена. За кілька днів поліція знайшла підозрюваного у вбивстві, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності.