Нова зона відпочинку ось-ось з’явиться у Харкові на Олексіївці

В Олексіївському житловому масиві, на вулиці Ахсарова, біля будинків № 3, 5 і 7, завершуються роботи по створенню нової сучасної зони відпочинку для місцевих мешканців.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на директора Департаменту житлово-комунального господарства Семена Сироту.

Сирота повідомив, що вже завершено асфальтування внутрішньоквартальних доріг і тротуарів вздовж усіх трьох будинків, та «повним ходом йде створення зони відпочинку для дітей і дорослих».

Всього до кінця нинішнього літа міськрада планує створити у Харкові 36 таких зон відпочинку – по чотири в кожному районі міста. Зокрема, такі майданчики також планується відкрити на вулицях Молочній, Сергія Грицевця, Великій Панасівській, Лагерній та інших. У зонах відпочинку встановлюють ігрові комплекси для дітей, спортивні майданчики з тренажерами й тому подібні споруди.

Як повідомляв Харків Times, у Московському районі Харкова планується упорядкувати великі території поруч із житловими кварталами Салтівського житлового масиву. Там планується створити зони відпочинку, встановити дитячі та спортивні майданчики.

У житловому мікрорайоні по вулиці Власенко на Новожаново облаштують зону відпочинку біля ставка. Там буде створена локація з ігровим та спортивним майданчиками, зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки й нове освітлення.