Чугуївський Отелло вирішив спалити невірну кохану

Иллюстративное фото

Співробітники Чугуївського райуправління поліції Харківської області затримали 30-річного місцевого мешканця, підозрюваного в тому, що він 29 травня кинув пляшку із запальною сумішшю на подвір’я своєї колишньої коханої на вулиці Ломоносова. Суміш вибухнула й загорілася, проте 34-річна жінка, яка знаходилася у дворі, змогла її загасити.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Після затримання підозрюваний пояснив співробітникам поліції, що «дізнався про стосунки своєї колишньої коханої з іншим чоловіком та вирішив помститися». Каже, що рецепт запальної суміші «знайшов у Інтернеті».

На щастя, від дій чергового районного Отелло ніхто не постраждав, жінка сама погасила вогонь, залишки пляшки направлені на експертизу.

А ось затриманому ревнивцеві тепер загрожує до 15 років провести за ґратами, згідно із ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство).

Як повідомляв Харків Times, у березні мешканець села Лиман Чугуївського району через ревнощі ледь не позбавив життя товариша та втік до сусіднього села. Поліція затримала лиманського Отелло й завела справу про замах на вбивство.

А у жовтні 2020 року ще один ревнивець з того ж району, цього разу мешканець села Малинівка, з ревнощів ударив свою дружину ножем у шию. Жінка потрапила до лікарні, малинівський Отелло – за ґрати.