У Харкові стартували свята до Дня захисту дітей

У суботу, 29 травня, в Саржиному яру відбувся святковий захід, присвячений Дню захисту дітей. Низка свят для дітей триватиме у всіх районах міста до 7 червня

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Цього року в Харкові проходить флешмоб «Місто твоєї суперсили». На кожній локації в різних районах, де будуть проходити свята, діти залишать на папері сліди своїх яскравих долоньок.

У Саржиному яру для дітей сьогодні працювали різні локації. Вони могли пограти в лазертаг, конструктори, відвідати зону аквагриму, ігрову карусель, сімейний ігроленд, взяти участь в майстер-класах циркової студії та школи карате. Також в Саржиному яру приймав гостей герой з книги «Гаррі Поттер» Альбус Дамблдор, працювали арт-студії, відкритий мікрофон і пройшло шоу мильних бульбашок. Також на різних локація діти могли заробити піратські піастри і обміняти їх на невеликі подарунки.

Святковий захід в Саржиному яру відвідав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він побував на різних локаціях і вручив дітям, які виграли в лотереї, подарунки.

Серед призів було плавання з дельфінами, квитки в мотузкове містечко і на атракціони у парку Горького, самокати та головний подарунок – велосипед.

Ігор Терехов привітав дітей і запросив сім’ї прийти завтра на свято в сад ім. Шевченка.

«Дуже хочеться, щоб наші діти були щасливими, веселими і виросли успішними людьми. Однозначно всі вони – супергерої. Тут прекрасна атмосфера сьогодні, багато дитячих радісних посмішок. Всі грають у цікаві ігри, і дитячі емоції в цей день багато чого варті», – зазначив Ігор Терехов.

Свята, присвячені Міжнародному дню захисту дітей, пройдуть на всіх ключових локаціях міста. Зокрема, в неділю, 30 травня, відбудеться загальноміський захід в саду ім. Шевченко, в якому будуть задіяні різні творчі колективи міста.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові День захисту дітей відзначать флешмобом, парадом і новим рекордом України.