У Харкові на честь відродження “Металіста” проводять марш і автопробіг (фото)

Марш за участю барабанщиць та автопробіг влаштували в Харкові в суботу, 29 травня. Захід приурочено до переходу ФК «Метал» у Першу лігу, після чого харківський клуб почне повертати собі колишнє ім’я.

Автопробіг розпочався з площі Свободи, повідомляє кореспондент Харків Times з місця подій. Кілька десятків авто проїхали по вулиці Сумській до площі Конституції, де почався марш. Захід відбувається під прапорами з написом: “Лише в одну команду віримо”. Такі прапори майорять над автоколоною. Багато учасників ходи тримають такі прапори в руках.

У марші, приблизними оцінками, бере участь близько півтисячі осіб. Деякі учасники прийшли з дітьми. За порядком під час ходи стежать правоохоронці.

Марш стартував від площі Конституції до Московського проспекту, далі по Гімназійній набережній, вулиці Шота Руставелі до площі Героїв Небесної Сотні. Звідти – на вулицю Плеханівську. Завершиться автопробіг і марш біля стадіону «Металіст», де сьогодні ФК “Метал” зіграє фінальний матч сезону.

Фоторепортаж: Повернення легенди: харківські вболівальники вітають “Металіст”

Фото: Харків Times

Як повідомляв Харків Times, ФК «Метал» зіграє під цією назвою останню гру і почне повертати собі старе ім’я.

У суботу, 29 травня, в зв’язку з футбольним матчем і інших питань, пов’язаних з ним заходами рух по ряду вулиць буде заборонено.