У Харківській області поліцейські не дали стрітрейсерам провести нічні гонки

Фото: Нацполиция Чугуевского района

В ніч з 28 на 29 травня в Чугуївському районі місцеві гонщики влаштували змагання з Drag Racing. Подивитися гонки і взяти участь в них зібралося близько тисячі осіб.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі Чугуївського району.

Проводили змагання на в’їзді в село Зарожне.

За інформацією поліцейських, гонки проводилися нелегально. На місце їх проведення приїхали співробітники Чугуївського райуправління поліції і зупинили незаконні змагання.

“Фізичну силу і спецзасоби не застосовували. З учасниками і глядачами була проведена профілактична бесіда про необхідність суворого дотримання норм карантинних заходів та чинного законодавства України.”, – розповіли в поліції.

Як повідомляв Харків Times, 26 лютого, в центрі Харкова, на площі Конституції водій BMW влаштував небезпечне автошоу – лихач виписував круті віражі, підрізав інші авто. Це відбувалося практично на тому місці, де 18 жовтня 2017 року сталася аварія за участю автомобілів Lexus під керуванням Олени Зайцевої і Volkswagen Touareg, за кермом якого перебував Геннадій Дронов. В результаті зіткнення п’ятеро людей у віці від 19 до 46 років загинули на місці. Шестеро людей отримали травми різної тяжкості, одна 24-річна потерпіла пізніше померла в лікарні.

Поліція встановила номер і власника автомобіля BMW, який влаштував дріфт на площі Конституції ввечері 26 лютого. Тепер з’ясовують, хто саме був за кермом.

За нічний дрифт на площі Конституції відкрили кримінальну справу.