Два харківських футбольних клуби стали рекордсменами сезону за відвідуваністю матчів

Фото: instagram.com/metalist1925_kh

У сезоні 2020-2021 року вболівальники найбільш охоче ходили на матчі за участю харківських футбольних клубів “Метал” і “Металіст 1925”. Саме ці клуби встановили рекорди сезону за відвідуваністю серед усіх трьох українських ліг.

Про це Харків Times з повідомлень прес-служб ФК.

Обидва рекорди були встановлені на харківському стадіоні “Металіст” в травні цього року.

Першим рекордною статистикою похвалився “Метал”. 12 356 – саме стільки вболівальників прийшли 15 травня подивитися гру улюбленої команди з клубом “Балкани”, повідомляється на сторінці ФК “Метал” в Facebook. Футболісти в боргу не залишилися і віддячили фанів успішним результатом (3:1).

Менш, ніж через два тижні “Металіст 1925” побив цей рекорд. 27 травня відбувся центральний матч 28-го туру Першої ліги, в якому “Металіст 1 925” приймав “Чорноморець”.

Як повідомляє харківський клуб, на трибунах ОСК “Металіст” за грою спостерігали 13 174 глядача.

Незважаючи на активну підтримку “Металіст 1925” не зміг взяти очки. Чорноморець переміг з рахунком 1: 0 і оформив вихід в УПЛ. Ну а харківській команді за вихід в еліту доведеться поборотися в двох заключних турах чемпіонату.

Як повідомляв Харків Times, ФК «Метал» зіграє під цією назвою останню гру і почне повертати собі старе ім’я.

Останній матч «Металу» вболівальники відзначать автопробігом і маршем.

У суботу, 29 травня, в зв’язку з проведенням матчу і маршу в Харкові перекриють ряд вулиць і транспорт змушений буде їхати за зміненим маршрутом.