Частину гуртожитку університету імені Бекетова виставили на аукціон

Фото: orenda.gov.ua

Фонд Держмайна України виставив на онлайн-аукціон частину гуртожитку Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті ФДМУ.

На онлайн-аукціоні планують здати в оренду 103 кв.м гуртожитку, розташованого в провулку Отакара Яроша, 6 Б. Проведення торгів призначено на 31 травня.

Торги пройдуть за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшої подачі цінових пропозицій по оренді приміщень.

Стартова ціна місячної оренди становить майже 348 тисяч гривень, прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 30 травня.

В умовах оренди приміщень встановлені обмеження на їх цільове використання, що обумовлено необхідністю отримання балансоутримувачем супутніх послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо ним самим.

Так, за умовами оренди майбутній орендар зможе використовувати приміщення для розміщення їдальні, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

Договір терміну оренди становить 5 років.

Як повідомляв Харків Times, будівлю харківської міської поліклініки № 19, розташовану по проспекту Героїв Сталінграда, 23 А, вже повторно виставили на продаж. Аукціон запланований на 17 березня. Майже 8000 квадратних метрів існуючої 30 років поліклініки оцінили у 42 млн 807 тис. гривень.

Раніше поліклініка належала заводу «Радіореле», який влітку минулого року Фонд Держмайна намагався продати на аукціоні за 194 млн гривень.

Банк продає приміщення поліклініки №19 через борги концерну «АВЕК»