У «Белавіа» розповіли, як повернути гроші за квитки

Фото: low-cost.expert

У зв’язку з забороною авіасполучення між Україною та Білоруссю, яка почала діяти відсьогодні, скасовані рейси до Мінська з Києва, Львова, Одеси і Харкова та у зворотньому напрямку. Повернути гроші за квитки можна протягом року.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті компанії «Белавіа».

Авіасполучення з Білоруссю припинено з 26 травня по 25 серпня 2021 року.

Пасажири, які придбали квитки на якийсь із днів в цей період, можуть повернути їх повну вартість без штрафів або змінити дату вильоту впродовж строку дії авіаквитка. Звертатися з цих питань необхідно у місця придбання авіаквитків.

Терміном дії квитка вважається 1 рік з моменту придбання для повністю невикористаних квитків або 1 рік з моменту початку польоту для частково використаних квитків.

Як повідомляв Харків Times, з 00:00 26 травня Україна припинила авіасполучення з Білоруссю через примусову посадки в аеропорту Мінська літака авіакомпанії Ryanair. Спочатку повідомлялося про можливе мінування повітряного судна, в аеропорт стягнули пожежних і карети «швидкої допомоги». Пізніше стало відомо про те, що на борту літака знаходиться опозиційний журналіст Роман Протасевич, його затримали. Інформацію про затримання Протасевича підтвердили в МВС Білорусі. На батьківщині журналіст є підозрюваним за статтею 293 КК Білорусі, йому може загрожувати страта.