Поліцейські вилучили у жителя Харкова наркотики і гранату

Фото: hk.npu.gov.ua

У Немишлянському районі Харкова поліцейські прикрили черговий наркопритон, який влаштував у своїй квартирі господар житла.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Харків’янин надавав свою квартиру для вживання, виробництва та виготовлення наркотиків.

21 травня під час обшуку квартири поліцейські виявили і вилучили медичні шприци, патрон до вогнепальної зброї, електронні ваги, шість полімерних пакетів з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, 60 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, корпус гранати Ф 1, детонатор типу УЗРГМ

Вилучене направлено на експертне дослідження.

Слідчі дії проводили в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 317 КК (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За фактом виявлення і вилучення вибухових пристроїв внесено відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні даного злочину. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові 48-річний місцевий житель перетворив свій гараж в арсенал. Чоловік зберігав гвинтівки, гранати і артилерійський снаряд.