На трасі під Харковом від зіткнення з Subaru «Волгу» розірвало навпіл (фото, відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вранці на трасі в районі селища Лісове зіткнулися «Волга» та Subaru Forester. Від удару від «Волги» відірвало моторний відсік, і він загорівся.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Сьогодні, 21 травня, о 7:42 надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі, який загорівся внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі в селищі Лісове Харківського району.

Сталося лобове зіткнення між двома легковими автомобілями: ГАЗ-31029 і Subaru Forester. В результаті події автівка ГАЗ розлетілася на дві частини, після чого загорівся її моторний відсік.

До місця події прибуло відділення служби порятунку на автоцистерні та швидко загасило полум’я. Постраждалі водії обох автомобілів були госпіталізовані до харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

За даними поліції області, до зіткнення призвела необачна поведінка водія «Волги»: він виїжджав на головну дорогу і не переконався в безпеці маневру. Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Як повідомляв Харків Times, в ДТП під Чугуєвом загинули двоє людей. «Лада» врізалася у вантажівку, яка проводила дорожні роботи.