У селищі Жуковського проведуть повну заміну тепломереж

У селищі Жуковського проводиться повна перекладка теплових мереж.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради з посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

За його словами, оскільки цим питанням ніхто не займався багато років, зараз необхідно повністю оновити інженерні комунікації.

«Сьогодні ми робимо тотальну перекладку тепломереж по місту. І ви побачите, які реконструкції ми зробимо до початку опалювального сезону в Харкові. Місто ніколи не знав таких реконструкцій, починаючи від повного ремонту котлів і закінчуючи магістральними трубопроводами », – сказав Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 11 травня в Основ’янському, Шевченківському, Слобідському, Індустріальному, Новобаварського і Київському районах міста на місяць і більше відключили гарячу воду. Це пов’язано з масштабними ремонтними роботами на тепломережах.

З 18 травня до 1 серпня 2021 року у зв’язку з проведенням КП «Харківські теплові мережі» ремонтних робіт на магістральному трубопроводі буде заборонено рух транспорту по вулиці Культури на ділянці від вулиці Шатилівському до вулиці Трінклера.