У Лозовій судитимуть матусю, яка викинула новонародженого у станційний туалет

Иллюстративное фото

Лозівська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно 41-річної жінки, яка у березні викинула у громадський туалет на станції Панютине свою новонароджену дитину.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Згідно з повідомленням, слідство встановило, що уранці 27 березня лозівчанка поклала свого новонародженого сина у пакет та викинула в яму туалету загального користування біля залізничної станції Панютине.

Дитину врятували й доставили до реанімаційного відділення Лозівської центральної районної лікарні.

Тепер жінці загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років за звинуваченням у замаху на умисне вбивство своєї новонародженої дитини відразу після пологів (ч. 2 ст. 15, ст. 117 КК).

А малий залишився живий. Як розповів Харків Times прес-секретар прокуратури області Дмитро Чубенко, наразі він знаходиться у патронатній родині, у Лозовій. Обидва біологічні батьки написали відмову від дитини, проходить процедура позбавлення батьківських прав.

Як повідомляв Харків Times, новонародженого малюка знайшли в туалеті на станції Панютине 27 березня. Його плач о 06:48 почула перехожа. Голеньке немовля, загорнуте в поліетиленовий пакет, з вигрібної ями дістали рятувальники. Поліція встановила, що малюка народила й викинула 41-річна лозівчанка, мати народжених у шлюбі четверих дітей.