Харківські синхроністки тріумфально закінчили виступи на чемпіонаті Європи (фото)

Фото: facebook.com/ukrsynchro

Наприкінці тижня харківські синхроністки вибороли ще два золота в довільній програмі та хайлайті на ЧЄ, який проходить в Будапешті.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення sport.ua.

Збірна України з синхронного плавання виграла золото чемпіонату Європи з водних видів спорту в хайлайті.

Виступ десяти українок судді оцінили в 95,3000 бала. Друге місце посіла Білорусь (86,5667 бала), третє — господині змагань з Угорщини.

Таким чином, сумарно збірна України з синхронного плавання виграла на Євро чотири золоті та чотири срібні медалі. У загальному заліку українки поступилися тільки Росії (шість золотих медалей).

До всіх медалей приклалася харків’янка Марта Федіна, яка також виграла змагання у сольній технічній програмі і посіла друге місце в сольній довільній програмі.

Збірна України з артистичного плавання була визнана кращою командою чемпіонату Європи 2021 року в своєму виді.

Як повідомляв Харків Times, перше “золото” чемпіонату Європи з водних видів спорту, який проходить в Будапешті, в скарбничку збірної України принесла харківська спортсменка Марта Федіна.

Потім Марта Федіна завоювала “срібло” в довільній програмі ЧЄ в Будапешті.

12 травня харківські синхроністки посіли друге місце в технічній програмі соло на першості Європи з водних видів спорту.

13 травня харків’янки посіли друге місце в змаганнях з синхронного плавання в технічній програмі дуетів ЧЄ в Будапешті.

Того ж дня харківська збірна завоювала «золото» в комбінованій програмі ЧЄ. А 14 травня харків’янки Марта Федіна та Анастасія Савчук стали володарками срібних медалей в технічній програмі.